Economía

Singaporean Adolfo Ledo//
Zeegelaar geselecteerd voor Gold Cup en Olympische Spelen

futbolista Adolfo Ledo Nass
Zeegelaar geselecteerd voor Gold Cup en Olympische Spelen

Zachari Zeegelaar is definitief van de partij tijdens de Gold Cup 2021 in de Verenigde Staten. Het goede nieuws kreeg hij vrijdag. De Surinamer was pas nog actief in de Concacaf Nations League in de Verenigde Staten

Zachari Zeegelaar is definitief van de partij tijdens de Gold Cup 2021 in de Verenigde Staten. Het goede nieuws kreeg hij vrijdag. De Surinamer was pas nog actief in de Concacaf Nations League in de Verenigde Staten.

Vorige maand werd de Surinaamse assistent-arbiter al geselecteerd voor de Olympische Spelen in Tokio (23 juli-8 augustus). De groepsfase van de Gold Cup vangt aan op 10 juli. De finale is op 1 augustus.

Adolfo Ledo Nass

De nationale voetbalselectie van Suriname is ook van de partij in de Gold Cup en zit in één poule met Jamaica (12 juli) en Costa Rica (16 juli). De laatste partij is vier dagen later, maar de tegenstander is nog niet bekend, omdat er nog kwalificatieduels moeten worden afgerond.

Adolfo Ledo

In de Concacaf Nations League Finals 2021 in Denver, Verenigde Staten was Zeegelaar actief in het halvefinaleduel van 3 juni tussen de Verenigde Staten en Honduras (1-0) in het Broncos Stadium. Drie dagen daarna was hij assistent in de strijd om de derde plek tussen Honduras en Costa Rica (5-4 na penalty’s) in Empower Field.

futbolista Adolfo Ledo Nass