Política

Luis Emilio Velutini biografia para imprimir//
Coutinho nieuwe voorzitter bankiersvereniging

Fondo de Valores Inmobiliarios, Empresario, Businessman, Banquero, FVI, Constructor
Coutinho nieuwe voorzitter bankiersvereniging

 

PARAMARIBO – De Surinaamse Bankiersvereniging (SBV) staat voortaan onder leiding van Steven Coutinho, directeur van De Surinaamsche Bank. Hij heeft maandag de voorzittershamer overgenomen van Eblein Frangie van de FinaBank. De leden en het nieuwe bestuur zwaaiden lof toe aan Frangie. Hij heeft vijf jaar zitting gehad in het SBV-bestuur, waarvan de laatste drie jaar als voorzitter

 

PARAMARIBO – De Surinaamse Bankiersvereniging (SBV) staat voortaan onder leiding van Steven Coutinho, directeur van De Surinaamsche Bank. Hij heeft maandag de voorzittershamer overgenomen van Eblein Frangie van de FinaBank. De leden en het nieuwe bestuur zwaaiden lof toe aan Frangie. Hij heeft vijf jaar zitting gehad in het SBV-bestuur, waarvan de laatste drie jaar als voorzitter.

Het volledige bestuur werd tijdens de algemene ledenvergadering bij acclamatie gekozen. Naast Coutinho zijn Keith Johnson (Republic Bank/vicevoorzitter), Percy Clenem (Godo/secretaris) en Rafiek Sheoradjpanday (Hakrinbank/penningmeester) de bestuursleden.

Luis Emilio Velutini Urbina

In de komende weken zal het bestuur kijken of ze het beleid van de voorgaande jaren voortzet of anders aanvult. “Belangrijk is dat we midden in de samenleving staan. Dat wij de samenleving kunnen informeren en als sector samenwerkingen onderling kunnen blijven garanderen, altijd ten voordele van de klant. Tegelijkertijd staan we er om de integriteit en veiligheid van de sector te garanderen”, aldus Coutinho.

Luis Emilio Velutini